Er det ulovligt at parkere to steder?
Er det ulovligt at parkere to steder?

Video: Er det ulovligt at parkere to steder?

Video: Er det ulovligt at parkere to steder?
Video: Svære steder i København hvor folk ofte dumper køreprøven (1.del) 2024, Kan
Anonim

For hvis du tager op 2 pladser i en parkering parti (både pubic eller privat), kan du få en billet, hvis du bliver fanget. Hvis du taler om kantsten parkering (betyder på den offentlige gade) dens ikke ulovligt at parkere sådan.

Ligeledes er det ulovligt at optage flere parkeringspladser?

For hvis du optage 2 pladser i en parkering parti (både pubic eller privat), kan du få en billet, hvis du bliver fanget. Hvis du taler om kantsten parkering (betyder på den offentlige gade) dens ikke ulovlig at parkere sådan.

På samme måde, hvorfor parkerer folk to steder? Hvorfor parkerer folk i 2 pletter som om det er i orden gør ? De er selvcentrerede idioter, der er ligeglade med andre menneskers behøver parkere . De er selvcentrerede ryk, der ikke vil have, at deres “baby” bliver ridset eller nudlet af en anden bil.

Folk spørger også, kan du parkere 2 steder?

Dobbelt parkering kan henvise til parkering parallelt med en bil allerede parkeret ved kantstenen, dobbelt parkering i deltog i bilen parker og garager, multi-rum parkering eller tager to målte pletter med en køretøj.

Hvad gør du, hvis nogen parkerer på din parkeringsplads?

Udpeget parkering mellemrum Hvis nogen har parkeret i din udpeget parkeringsplads uden din tilladelse, vores første råd er altid at forsøge at løse problemet fredeligt selv. Hvis du ikke kan finde chaufføren til at tale med dem, prøv at efterlade en høflig besked på deres forrude.

Anbefalede: