Hvordan får du en Hot Wheels -bil til at gå hurtigere?
Hvordan får du en Hot Wheels -bil til at gå hurtigere?

Video: Hvordan får du en Hot Wheels -bil til at gå hurtigere?

Video: Hvordan får du en Hot Wheels -bil til at gå hurtigere?
Video: Repair a Feller Buncher Dipper Arm | Line boring & Liquid Nitrogen 2024, Kan
Anonim

Til små bevægelige dele - som dem, der findes i Hot Wheels , tørre smøremidler fungerer godt. Grafit er bare sådan et smøremiddel. Brug af grafit på hjul og dine aksler bil kan hjælpe det hurtigere . Grafitten reducerer friktion og bevarer din hjul ruller glat og hurtig.

Efterfølgende kan man også spørge, hvilken Hot Wheels -bil der er den hurtigste?

Cadillac V-16 Concept ( Hurtigere Than Ever) Det er et lavt massemidtpunkt, vægtfordeling og aerodynamik, der alle er med til at gøre det perfekte bil . Hvis dette bil vejede mere ville det nemt være hurtigste bil Hot Wheels gør.

Ligeledes, hvilken legetøjsbil er den hurtigste? Du kigger på hurtigste radiostyret model bil i verden: en Schumacher Mi3, der i øjeblikket har verdensrekord på 161,76 mph. Det er ikke nemt at få en elektrisk køretøj så lille at gå så hurtigt.

Heraf, hvor hurtigt kan en Hot Wheels -bil køre?

Med flaget lod ungerne deres biler går og de var af sted. Tophastigheder klokket ind på næsten 600 skala miles i timen - det er lidt over ni miles i timen i faktiske hastigheder, men blændende hurtigt i skala 1:64.

Hvor mange Hot Wheels -biler er der at samle?

Fra 2016 er kun omkring 7 officielt godkendt. Efterlader fem Hot Wheels Samler nummer 271 biler ud der det kan være indsamling støv i dit opbevaringsområde. Hvis du efterlod det i emballagen.

Anbefalede: