Hvor varm skal ovnen være for pulverlakering?
Hvor varm skal ovnen være for pulverlakering?

Video: Hvor varm skal ovnen være for pulverlakering?

Video: Hvor varm skal ovnen være for pulverlakering?
Video: Знаменитый КИЕВСКИЙ Торт Безе с орехами и кремом Шарлотт. Торт Киевский в домашних условиях Пошагово 2024, Kan
Anonim

Hærdningsprocessen for pulverlakering sker normalt i en special ovn ; det belægning har at blive udsat for et temperaturområde på 350 til 400 grader Fahrenheit (160 til 210 grader Celsius) i 20 minutter. Ved smeltning er det mere almindeligt at temperere pulver , det bindes kemisk for at danne et hårdt, permanent lag maling.

Hvilken temperatur har du så brug for til pulverlakering?

Mest pulverlakeringer har en partikelstørrelse i området 2 til 50 Μ (mikron), en blødgørende temperatur Tgaround 80 ° C, en smeltning temperatur omkring 150 °C, og hærdes ved omkring 200 °C. i minimum 10 minutter til 15 minutter (præcis temperaturer og tiderne kan afhænge af tykkelsen af varen belagt ).

Hvilken slags isolering bruger du ligeledes i en pulverlakeret ovn? De mest almindelige valg af isolering for en pulverlakering ovn er mineraluld eller glasfiber.

Desuden, er pulverlakering varmebestandig?

Høj temperatur Pulverlakering er en serie af silikone-baserede funktionelle belægning giver fremragende varmebestandighed , korrosion modstand og høj farvegengivelse. Det varmebestandige belægninger kan tåle varme op til og over 1100°F.

Hvor længe holder pulverlakering?

15-20 år

Anbefalede: