Hvad betyder grønt øje på batteriet?
Hvad betyder grønt øje på batteriet?

Video: Hvad betyder grønt øje på batteriet?

Video: Hvad betyder grønt øje på batteriet?
Video: Хашлама в казане на костре! Многовековой рецепт от Шефа! 2024, Kan
Anonim

Det grønne øje af en bil batteri er ikke et hydrometer, som mange mennesker antager. Det angiver blot elektrolytniveauet. Det fungerer efter princippet om lysbrydning. En mørk øje indikerer et lavt niveau af elektrolyt. Denne gimmick kan være nyttig til batterier hvor du kan tilsæt elektrolyt.

Hvad betyder det grønne lys på et bilbatteri på samme måde?

EN grøn cirkel angiver batteri er 75% eller mere opkrævet og er i orden. Ingen prik ( grøn bolden ikke synlig) midler det batteri er lav og skal oplades. En klar eller gul indikator betyder niveauet af elektrolyt indeni er faldet for lavt.

Man kan også spørge, hvad er formålet med et batteriøje? Det formål af batteri øje er at angive ladningstilstanden for batteri i samlefabrikken og på forhandlerpartiet. Det batteri øje kan også angive ladetilstanden, når køretøjet leveres til forhandleren og under inspektionsprocessen før levering.

Bare så, hvad betyder farverne på et bilbatteri?

Den ene er markeret positiv (+), den anden negativ (-). Der er også positive og negative kabler i startkabelsættet. Den røde er positiv (+), den sorte er negativ (-). Tilslut aldrig det røde kabel til det negative batteri terminal eller a køretøj med en død batteri.

Hvad indikeres af øjet eller batteriindikatoren i et forseglet batteri?

En mørk øje er normalt en indikator af en batteri med tilstrækkelig væske, men som er lavt ladet. En lys eller gul øje som regel angiver at elektrolytten er faldet til under det nødvendige niveau . I dette sidste tilfælde, forseglede batterier med en utilstrækkelig elektrolyt skal normalt kasseres.

Anbefalede: