Indholdsfortegnelse:

Hvordan nulstiller du radioen på en Ford Fusion fra 2017?
Hvordan nulstiller du radioen på en Ford Fusion fra 2017?

Video: Hvordan nulstiller du radioen på en Ford Fusion fra 2017?

Video: Hvordan nulstiller du radioen på en Ford Fusion fra 2017?
Video: Ford Fusion 2017 sync malfunction. No audio or radio controls(sync 3 fix in the description) 2024, Kan
Anonim

Hold samtidig tænd/sluk-knappen på radio og den højre pil, der er direkte under skærmen i cirka 10 sekunder, og det skulle genstarte dit system.

Under hensyntagen til dette, hvordan frigør jeg min Ford Sync?

Tryk på lydstyrkeknappen / tænd / sluk -knappen og knappen "næste nummer" samtidigt i 5 sekunder. Det SYNKRONISERE enheden slukker og genstarter.

Ved også, hvordan udfører du en hård nulstilling? Tryk og hold tænd / sluk- og lydstyrkeknapperne sammen for at indlæse genoprettelsesfunktionen. Brug knappen Lydstyrke til at rulle gennem menuen, fremhæv Tør data/ Gendan fabriksindstillinger . Fremhæv, og vælg Ja for at bekræfte Nulstil . En gang Nulstil er færdig, vil du blive returneret til den samme menu for genoprettelsesfunktion.

På denne måde nulstiller du synkronisering?

Instruktioner til Android Brugere Tryk og hold nede TIL/FRA -knappen og HOME -knappen på samme tid. Fortsæt med at holde, indtil æblet vises, og slip derefter - lad telefonen genstart sig selv. Vent på ordet SYNKRONISERE for at blive vist med hvide bogstaver og tillade progressionslinje (under ordet SYNKRONISERE ) for at udfylde helt.

Hvordan nulstiller jeg min radio efter batteri?

Sådan nulstilles min Honda -radio efter at have sat et nyt batteri i

  1. Drej tændingsnøglen til positionen "On", men start ikke motoren.
  2. Tænd for radioen ved at trykke på lydstyrkeknappen. Efter 10 sekunder skal du slukke for radioen. Tryk og hold tænd / sluk -knappen nede i to til fem sekunder, og se radiodisplayet.

Anbefalede: