Hvad er de blå blinkende lys på Walmart parkeringsplads?
Hvad er de blå blinkende lys på Walmart parkeringsplads?

Video: Hvad er de blå blinkende lys på Walmart parkeringsplads?

Video: Hvad er de blå blinkende lys på Walmart parkeringsplads?
Video: What Are The Blinking Blue Lights In WalMart Parking Lots | LOT COP 2024, Kan
Anonim

Masse Cop, der ligner et solpanel, er et overvågningssystem, der bruger kameraer og blinkende blåt lys . Der er en på hver side af butikkerne parkeringsplads . Mere end 100 WalMarts over hele landet har Masse Betjente, konstrueret af Live View Technologies i Utah.

For at holde dette for øje, hvad er det blå lys på Walmart?

Faktisk dem blå lys er en del af et testprogram Walmart prøver sig ud over hele USA. Walmart har din ryg, når det kommer til at hjælpe med at holde deres kunder sikre, mens de handler. KSFY TV rapporterer kriminalitet ved hver Walmart i Sioux Falls varierer.

hvad er de polititårne på parkeringspladser? SkyWatch tårne , som de er kendt af virksomheden, der producerer dem, er mobilovervågning tårne rettet mod retshåndhævelse og sikkerhedsgrupper og bruges af næsten 200 politi afdelinger rundt om i landet, blandt andet i Charlotte.

Heri, hvad er meget Cop på Walmart?

Det kaldes en Lot Cop ,” og det er en ny sikkerhedsfunktion i diverse parkeringspladser masser . “ Lot betjente ”Er et mobilt, soldrevet sikringssystem, der skal fange enhver ulovlig handling på kameraet.

Har Walmart kameraer på parkeringspladsen?

Walmart butikker kan har mere end 200 overvågning kameraer at overvåge kunder i og uden for butikken.

Anbefalede: