Indholdsfortegnelse:

Hvordan omgår man en ATV CDI -boks?
Hvordan omgår man en ATV CDI -boks?

Video: Hvordan omgår man en ATV CDI -boks?

Video: Hvordan omgår man en ATV CDI -boks?
Video: Playstation life hacks that actually work! 2024, Kan
Anonim

Følg følgende anvisninger for effektivt at omgå din CDI-boks ved at udføre en tændspolemodstandstest ("bænktest")

  1. Ryd din bænk.
  2. Fjern CDI kasse .
  3. Tjek modstandsspecifikationerne.
  4. Mål den primære Spole Modstand.
  5. Mål det sekundære Spole Modstand.
  6. Sammenlign læsningerne.
  7. Fortjenester ved en CDI boks .

Hvordan ved jeg også, om min CDI -boks er dårlig?

CDI er ikke let at diagnosticere pga det observerbare symptomer på en defekt CDI boks kan føre til forskellige retninger. Nogle gange, a dårlig CDI forårsager slet ikke gnister. Igen, hvornår -en CDI boks er ved at gå dårligt , kan det føre til fejltændinger, problemer med start, hårdt løb eller endda gå i stå det motor.

Man kan også spørge, kan en cykel køre uden en CDI? Ja dig kan med en mekanisk enhed. Men tilpasse en vilje tage masser af tid og kræfter. Det kan være endnu dyrere at specialbygge en som CDI på markedet er masseproduceret en derfor effektivt produceret. At vilje hold prisen rimelig lav.

Desuden, hvad styrer CDI-boksen på en ATV?

(For mere information om denne proces, se Anatomy of an ATV - Tændspole. I alt, den CDI boks kontrol baglænsbegrænseren, timingen, gnisten, omdrejningsbegrænseren og alle fabrikkens sikkerhedsafbrydere. Afhængig af mærke og model ATV , det CDI boks kan også styring en række andre ting.

Kan du teste en CDI-boks?

CDI kasse . Desværre, test kan ikke gøres på en CDI boks med bare et multimeter. Den eneste måde for en hjemmemekaniker at prøve for CDI er at bytte den med en CDI der er kendt for at virke. Det er af denne grund, at CDI skulle være det sidste, der du tjekker.

Anbefalede: