Hvor meget koster det at reparere et neonskilt?
Hvor meget koster det at reparere et neonskilt?

Video: Hvor meget koster det at reparere et neonskilt?

Video: Hvor meget koster det at reparere et neonskilt?
Video: Kjersti Rinde Omsted - Hva skal til for å lage ren mat og sunn mat? Hvorfor koster det mer? 2024, Kan
Anonim

Det koste af reparation en simpel pause kører om $ 50 hvis neon og $60, hvis det havde argongas, da røret skal renses, inden det repareres. Ofte vil en pause ødelægge flere meter glas, og du kan være bedre stillet til at få lavet et nyt rør. På ældre tegn der brugte argongas, kviksølvdampe har grumset glasset.

Kan du desuden rette et neonskilt?

rette op , reparation og / eller udskift dele på din neon øl eller andet neonskilte . Med grundlæggende færdigheder og værktøjer du kan diagnosticere og reparation din neonsign . eller svage eller brændte transformere skal udskiftes. Neon rør er meget skrøbelige, du skal behandle dem som du spreder en bombe!

Hvor lang tid varer et neonskilt derudover? De lysende rør i tegn som regel sidst også i 8 til 15 år, men i det rigtige miljø har et rør evnen til sidst i årtier. Belægninger sidst i omkring 7 til 10 år, afhængigt af mængden af brug og lysstyrken på skilt.

Spørgsmålet er også, hvad er den gennemsnitlige pris for et neonskilt?

Det pris på et neonskilt varierer baseret på dens størrelse. Du kan få en 13x32-tommer neonskilt for så lidt som $220 med yderligere $7 pr. brev. Generelt en skik neonskilt mellem $200 og $1.200 pr. kvadratfod.

Kan du røre ved et neonskilt?

Ingen. Neon er helt sikkert for røre ved og vilje ikke brænde du . Når den er fremstillet og installeret korrekt, neon vilje kun altid køre varm. De elektroder, der er fastgjort til hvert stykke af neon slanger, der skaber start- og slutpunkt for strømmen til at rejse, gør blive varm og burde ikke være rørt.

Anbefalede: