Hvilken type film er Gran Torino?
Hvilken type film er Gran Torino?

Video: Hvilken type film er Gran Torino?

Video: Hvilken type film er Gran Torino?
Video: Дмитрий Goblin Пучков про фильм "Гран Торино" | Синий Фил 351 2024, Kan
Anonim

Thriller

Drama

Hvad er Gran Torino i forhold til dette?

Pensioneret bilarbejder og koreansk krigsdyrlæge Walt Kowalski (Clint Eastwood) fylder tomhed i sit liv med øl og reparation af hjemmet, og foragter de mange asiatiske, latinske og sorte familier i hans kvarter. Walt bliver en modvillig helt, da han står op mod gangbangers, der forsøgte at tvinge en asiatisk teenager til at stjæle Walts dyrebare bil. Et usandsynligt venskab udvikler sig mellem Walt og teenageren, da han erfarer, at han har mere tilfælles med sine naboer, end han troede.

hvilken sygdom har Walt i Gran Torino? Han har en ny stand 1972 Gran Torino i hans garage - det er der, filmen får sin titel - men intet andet i filmen er i nærheden af mint - ikke Detroit og bestemt ikke Walt , som bliver kontaktet på en lokal bar af en ung præst spillet af Christopher Carley.

Er Gran Torino derfor en komedie?

Gran Torino ikke kun adskiller sig fra disse film ved at være en komedie men også ved ganske selvbevidst at beskæftige sig med Clint Eastwoods skærmpersona. I Gran Torino , Forestiller Clint Eastwood sig igen på Dirty Harry som en pensioneret veteran fra Korea -krigen, der er fuldstændig ude af kontakt med det moderne multikulturelle kvarter.

Var Gran Torino Clint Eastwoods sidste film?

Clint Eastwood er at trække sig tilbage fra skuespil efter sin næste film efter en Hollywood -karriere, der strækker sig over fem årtier. Dirty Harry -stjernen siger, at han ikke har planer om at optræde i film igen efter at have stjernet ind Gran Torino , et drama om en racistisk veteran fra Koreakrigen.

Anbefalede: