Hvilket tegn er et regulatorisk tegn?
Hvilket tegn er et regulatorisk tegn?

Video: Hvilket tegn er et regulatorisk tegn?

Video: Hvilket tegn er et regulatorisk tegn?
Video: TEGN TO BLOMSTER VENUS SKO 2024, April
Anonim

Begrebet regulatorisk tegn beskriver en række tegn der bruges til at angive eller forstærke færdselslove, forskrifter eller krav, der gælder enten til enhver tid eller på bestemte tidspunkter eller steder på en gade eller motorvej, hvis tilsidesættelse kan udgøre en overtrædelse, eller tegn generelt, der regulerer offentligheden

Bare så, hvad er forskellen mellem et lovskilt og et advarselsskilt?

EN regulatorisk tegn generelt har sorte tegn eller symboler på en hvid baggrund og en rådgivning skilt har sorte tegn eller symboler på en gul baggrund. Eksempler på reguleringsskilte omfatte hastighedsbegrænsninger, svingbegrænsninger, parkeringsrestriktioner og retningsinstruktioner.

Ligeledes er et fodgængerskilt et lovskilt? Lovgivningsmæssige tegn give instruktioner til bilister, fodgængere , og cyklister. Tegn såsom stop, ingen parkering, ingen sving og ydelse tages i betragtning reguleringsskilte.

På samme måde kan du spørge, hvad er regulatoriske tegn og symboler?

Lovgivningsmæssige tegn fortælle dig om love, der skal overholdes. Bortset fra STOP, GIVE WAY og ROUNDABOUT tegn , mest reguleringsskilte er rektangler. De er normalt sorte på en hvid baggrund. Nogle gange har de også en farve som rød.

Hvorfor er reguleringsskilte vigtige?

Lovgivningsmæssige tegn give oplysninger om færdselsregler og færdselslove. det er vigtig for at vide, at du skal følge de regler, der vises af reguleringsskilte fordi de præsenterer dig for færdselsloven.

Anbefalede: