Hvordan fjerner man et tændrør fra en motorsav?
Hvordan fjerner man et tændrør fra en motorsav?

Video: Hvordan fjerner man et tændrør fra en motorsav?

Video: Hvordan fjerner man et tændrør fra en motorsav?
Video: Sådan skifter du tændrør på din plæneklipper 2024, Kan
Anonim

Fjerne gummihætten fra tændrør . Brug 19 mm sekskantnøgle til at løsne Tændrør . Når den er løs, kan du fjerne det tændrør med hånden. Skru den nye i hånden tændrør ind i maskinen.

Folk spørger også, hvordan rengør du et motorsav tændrør?

Brug en ren klud eller børste for at fjerne synligt eller stort snavs fra tændrør . Til rengøring affyringsenden af prop , kan du bruge en hurtigtørrende væske, såsom 90 % alkohol eller karburator renere eller mineralsk terpentin. Hvis tændrør er slemt tilsmudset, prøv at dryppe dem i ? tomme af toiletkummen renere.

kan du genbruge et tilsmudset tændrør? Når en prop er begået fejl det bliver belagt med et stof som olie eller kulstof. Dette forhindrer prop fra at gnistre korrekt. EN tændrør kan blive renset og genbruges , men det vil sandsynligvis ikke køre med eller nær samme effektivitet som før begået fejl.

Hvornår skal tændrør på samme måde udskiftes på en motorsav?

En dårligt fungerende motor i en Stihl kædesav kan betyde mere arbejde for operatøren og kan endda være farligt. Derfor anbefaler Stihl udskiftning det tændrør efter hver 100 driftstimer.

Kan jeg højtryksvask min motorsav?

Du kan også bruge trykluft til ren powerheaden, men vi anbefaler ikke en højtryksrenser som det kan beskadige luftfilteret og elektroniske systemer, hvis du ikke er meget forsigtig. Efter brug af sæbeopløsningen skylles filteret med lidt ren vand og lad det tørre helt, før du sætter det på igen.

Anbefalede: