Hvad er GMC quadrasteer?
Hvad er GMC quadrasteer?

Video: Hvad er GMC quadrasteer?

Video: Hvad er GMC quadrasteer?
Video: 2004 GMC Sierra Denali C3 Quadrasteer, Test the steering!!! 2024, Kan
Anonim

Quadrasteer er navnet på et firehjulet styresystem udviklet af Delphi Automotive, mens det var under ejerskab af General Motors til brug i biler. Den var tilgængelig som ekstraudstyr på GM's pick-up i fuld størrelse og 2500 forstæder i modelårene 2002 til 2005. Systemet gør det muligt for køretøjet at dreje strammere.

Også spurgt, hvorfor stoppede GM med at lave quadrasteer?

Lavt salg var hovedårsagen til ophøret. Den højeste penetration af salget var i 2004 med GMC Yukon XL med sølle 17,8%. Forsøget på firehjulet styring blev betragtet som en fiasko. På trods af det lave salgstal insisterer fans på, at Quadrasteer systemet var fremragende.

Ved også, hvordan virker 4 -hjulet styring? Fire - hjulstyring (undertiden kendt som bag- hjulstyring ) bevæger bilens bagdæk et par grader for at hjælpe med håndteringen. Ved lave hastigheder, bagenden hjul generelt styre i modsat retning af fronterne. Det hjælper med at manøvrere og gør bilen lettere at parkere i små rum.

Hvad skete der i denne henseende GM quadrasteer?

General Motors Corp. vil afslutte sit Quadrasteer 4-hjulet styreteknologi som en mulighed på fuld størrelse pickupper og SUV'er ved udgangen af '05 modelåret, erfarer Ward, og funktionen vises ikke på næste generations GMT900 fuldstørrelsesbiler, der begynder produktionen næste år.

Hvad er firehjulsstyring?

Acura Precision Alle - Hjulstyring (eller P-AWS) system er det første system, der er i stand til selvstændigt at justere tåvinklen bagtil hjul , hvilket giver mulighed for helt uafhængig bag styretøj . Ved lavere hastigheder, omvendt fase styretøj kan også hjælpe bilen med at manøvrere på trange steder og reducere dens vendecirkel.

Anbefalede: