Hvad er den maksimale stigning på Uber?
Hvad er den maksimale stigning på Uber?

Video: Hvad er den maksimale stigning på Uber?

Video: Hvad er den maksimale stigning på Uber?
Video: Analyse af Update Mushrooms Evolution #theants #kim Top Squad i PVP 2024, Kan
Anonim

Når et stort antal mennesker forsøger at få en Uber samtidig stiger prisen for at tilskynde flere chauffører til at arbejde i området. Denne forhøjede pris vises i appen, så du kan vælge at acceptere den eller ej. Tilsyneladende maksimal stigning prisen er 50x, men brugerne rapporterer op til omkring 2,5x.

Hvorfor er der på samme måde en stigning i Uber?

Tanken bag stigning prisfastsættelse er at justere priserne på forlystelser, så de matcher chaufførens udbud til rytterens efterspørgsel på et givet tidspunkt. I perioder med overdreven efterspørgsel, når der er mange flere ryttere end kørere, eller hvornår der er der ikke nok chauffører på vejen, og kundernes ventetider er lange, Uber øger sine normale billetpriser.

På samme måde, hvordan virker Uber-stigningen 2019? Du vil tjene stigning hvis du er i en stigning zone eller rytterens afhentningssted er i en stigning zone, når du accepterer turen. Det stigning beløb vil blive vist nederst på din startskærm, når du er i en stigning zone. Dette er minimum stigning beløb, som du vil tjene på din næste rejse, ud over almindelige priser.

På samme måde kan du spørge, hvordan Uber bestemmer stigningspriser?

Din Uber billetpris, med stigningspriser , er beregnet ved at gange din samlede billetpris (før vejafgifter) med stigningspris multiplikator. For eksempel hvis stigning beløb er på 2x din samlede billetpris vil blive fordoblet, hvis stigning beløbet er 3x din samlede billetpris vil blive tredoblet.

Har Uber stadig stigningspriser?

Uber ændret hvordan dens stigningspriser virker sidste år. Ikke for ryttere, men for chauffører. Ændringerne har resulterede i, at chauffører tjente mindre på stigningspriser , men ryttere er stadig betaler de samme oppustede omkostninger, med Uber lomme forskellen.

Anbefalede: