Er Dayton fælge sikre?
Er Dayton fælge sikre?

Video: Er Dayton fælge sikre?

Video: Er Dayton fælge sikre?
Video: Top 10 bedste klassiske Triumph-motorcykler at købe 2024, Kan
Anonim

Alle 20 tommer fælge det er Dayton eger-stil har en låsering på dem. Disse hjul er rørtype. De er meget sikker HVIS det er udført korrekt. Hvis dækket ikke sidder, når du har 10 lbs luft i dem, har du noget galt og skal starte forfra.

På samme måde kan man spørge, laver de stadig Dayton-fælge?

I dag er denne arv af kvalitet og holdbarhed stadig bor i hver tråd hjul, der efterlader planten i Dayton , Ohio. Gadestangdesignere og bygherrer har opdaget, at Daytons og Harley-Davidson-ejere kører på amerikansk Trådhjul lavet ved Dayton.

For det andet, er splittede fælge farlige? Der er mange advarsler knyttet til håndteringen af delte fælge som de kan være ganske farligt og her er hvorfor; låseringen, der følger med delte fælge har været kendt for at flyve af sted og bliver en ganske farligt projektil, mens en person puster sine dæk op, især fordi en persons ansigt og krop er så tæt på

Er splitfælge desuden lovlige?

Delte fælge er nu ulovlige på grund af, når de er monteret, de kan og vil til tider flyve fra hinanden - hvis du står i vejen, vil du højst sandsynligt komme meget til skade, hvis du ikke bliver dræbt.

Hvad er et Dayton lastbilhjul?

Til at starte med er dette en Dayton eller talte stil hjul . For at afmontere dæk du fjerner boltene, navet eller egerne forbliver fastgjort til lastbil . Der er ingen midterdel af kant med denne type hjul.

Anbefalede: