Hvor sikre er Teslas i et styrt?
Hvor sikre er Teslas i et styrt?

Video: Hvor sikre er Teslas i et styrt?

Video: Hvor sikre er Teslas i et styrt?
Video: Почему Tesla Model 3 получила 5-звездочный рейтинг краш-тестов 2024, Kan
Anonim

Det Tesla Model 3 opnåede Top 2019 Sikkerhed Pick+ pris fra organisationen efter at have opnået en "god" præstation i alle seks IIHS krak test. Den kompakte bil skulle også yde godt i en forlygtest og i en test for sin frontal- krak forebyggelsessystemer.

Er Tesla på denne måde virkelig den sikreste bil?

Model 3 er sikreste bil nogensinde testet af National Highway Traffic Sikkerhed Administration (NHTSA), hvis testprocedurer blev bestemt Tesla's nyeste bil har den laveste sandsynlighed for skade ved en kollision af nogen af de over 900 biler NHTSA har testet.

Man kan også spørge, har Teslas flere ulykker? Som nævnt dræbte på motorvejen er 3 gange så højt som ikke-motorvej, men moderne Teslas med Autopilot tændt er kun 1,6x bedre end med Autopilot slukket. Næsten al "on" kørsel er på motorveje, men en stor del - hvilket Tesla har endnu ikke afsløre - af off kørsel er på motorveje.

I forhold til dette, hvor mange Teslas er gået ned?

3. kvartal 2018. I løbet af det seneste kvartal har vi ve registreret en ulykke eller krak -lignende begivenhed for hver 3,34 millioner miles kørt, hvor chauffører havde autopilot indkoblet. For dem, der kører uden autopilot, men med vores aktive sikkerhedsfunktioner, registrerede vi en ulykke eller krak -lignende begivenhed for hver 1,92 millioner miles kørt.

Hvor farlige er Tesla-biler?

"Således, hvis Tesla var en gennemsnitlig bil, ville vi have forventet 0,23 Tesla branddødsfald i 2016, 0,35 i 2017, 0,45 dødsfald i 2018 og 0,16 dødsfald i 1. kvartal 2019," skrev Brown. Det er i alt 1,19 branddødsfald over tre år.

Anbefalede: