Hvor meget koster uber fra Seattle lufthavn til centrum?
Hvor meget koster uber fra Seattle lufthavn til centrum?

Video: Hvor meget koster uber fra Seattle lufthavn til centrum?

Video: Hvor meget koster uber fra Seattle lufthavn til centrum?
Video: How to take the Seattle Link Light Rail | Sea-Tac Airport to Downtown Seattle 2024, April
Anonim

Uber omkostninger fra Seattle Lufthavn til DowntownSeattle

Rideshare priser fra Seattle lufthavn til centrum på Uber er $ 35-45 og Lyft er $ 35-$ 42.

Desuden, hvor meget koster en taxa fra Seattle lufthavn til centrum?

Ingen reservationer er nødvendige. Førerhus billetpris fraSea-Tac International Lufthavn til centrum af Seattle kører $ 42-50 envejs. For et kort til Seatac taxa står på besøg på dette link.

På samme måde, hvor meget koster Uber-priser i Seattle? Uber opkræver i øjeblikket 1,35 $ pr Seattle og 24 cents i minuttet, og chaufførerne beholder 75 til 80 procent af det samlede antal billetpris , ifølge virksomheden.

Med hensyn til dette, er Uber tilladt i Seattle lufthavn?

Uber tjener det hele Seattle -Tacoma -område og tilbyder muligheder, hvor du deler din Uber med andre ryttere eller hav bilen for dig selv, hvilket giver dig fleksibilitet med hensyn til omkostningerne. Hvis du har brug for en tur fra lufthavn , Uber og Lyft kan hente dig, men der er ingen etableret stand til chauffører, som der er for taxaer.

Hvor afhenter Uber i Seattle lufthavn?

Afhentning af din rytter Når du har accepteret en turanmodning, vil den Saml op placering ved lufthavn er placeret i zonen “TNC/Rideshare” på 3. sal i parkeringshuset, til venstre for taxilinjen (se kortet herunder). Indgangen til parkeringskælderen er på venstre side af drevet lige før ankomst.

Anbefalede: