Gør interstate et AGM-batteri?
Gør interstate et AGM-batteri?

Video: Gør interstate et AGM-batteri?

Video: Gør interstate et AGM-batteri?
Video: Что такое аккумулятор AGM? 2024, Kan
Anonim

Interstate er så sikker på dette Generalforsamlinger lang levetid, at vi bakker den op med en tre-årig gratis erstatningsgaranti. En Interstate Marine AGM batteri har kapacitet til to, der tjener som både din cranking batteri og tænder din trollingmotor. Det Interstate Marine AGM batterier pak mere strøm ind i hver batteri.

Desuden, er interstate AGM-batterier gode?

Interstate . Begge er godt valg. Hvis du kan få Optima Generalforsamling bat i gruppe 31 vil du blive meget glad.

Er marine batterier også generalforsamling? Marine batterier fås i tre kemiske typer: Flooded, Gel og Absorbed Glass Mat ( Generalforsamling ). Uanset kemisk type er de vurderet efter energiproduktion, generelt udtrykt som ampertimer, og kategoriseret efter hvor mange ladninger (cyklusser) batteri sandsynligvis vil modstå i sin levetid.

Med hensyn til dette, laver mellemstatslige motorcykelbatterier?

Kraft til at komme på vej med Interstate motorcykelbatterier Kør på vejen med tillid til din motorcykel vil start med langvarig batterier fra Interstate . Vores batterier er kompatible med cykler fra 1955 til nutidens nyeste modeller. Når vejen kalder, stol på os med din motorcykel batteri . Find din pasform i dag.

Er Interstate Batteries gel?

Helt forseglet og ventilreguleret, det er ikke-spilbart og kræver ikke vandtilsætning. Gel -celle batterier bruges i særlige applikationer såsom telekommunikation, kørestole og sikkerhedsalarmsystemer.

Anbefalede: