Oplader en blokvarmer batteriet?
Oplader en blokvarmer batteriet?

Video: Oplader en blokvarmer batteriet?

Video: Oplader en blokvarmer batteriet?
Video: EA5Y batteri-oplader til LiPo og NiMH 2024, Kan
Anonim

Selv ved blot at fryse, er det 35 procent mindre effektivt. Mange mennesker bruger en blokvarmer at holde deres motorer varme og en batteri oplader til at holde cellen tændt i det kolde vejr. Hvis en bliver løs, kan det virke som din batteriets dør, når fejlen virkelig ligger andre steder.

I betragtning af dette, oplader tilslutning af en bil batteriet?

Selvfølgelig, a batteri kan opretholde en oplade mens motoren er tændt, men når den er slukket, trækker elektronikken direkte fra motoren batteri . Husk at forlade elektronik som GPS eller mobiltelefoner tilsluttet en biloplader kan dræne batteri , også.

Kan jeg på samme måde starte min bil med en blokvarmer tilsluttet? Ja dig kan brug din fjernstarter, mens den bil er koblet til . Du vil bare sikre dig, at du tager stikket ud blokvarmer før bil bliver for varm, som du kan overophedning blokvarmer og få det til at brænde ud.

For det andet, hvor lang tid skal en blokvarmer tilsluttes?

En ting, de fleste kan blive enige om, er, at den maksimale tid, du skal lade motorblokvarmeren være tilsluttet i fire timer. Mere, og du spilder bare strøm. Du bør også planlægge at tilslutte din bil i mindst to timer for at sikre, at den starter.

Kan jeg lade min blokvarmer være tilsluttet hele natten?

Du kan , men det vil ikke have nogen fordele. En undersøgelse fra University of Saskatchewan i 1972 viste, at varmen i din bil går tabt til den kolde luft udenfor efter fire timer. Tilslutning i din bil natten over , derfor, vilje give dig ingen ekstra boost og vilje spiser kun ind på din strømregning.

Anbefalede: