Hvem laver stadig 450 quads?
Hvem laver stadig 450 quads?

Video: Hvem laver stadig 450 quads?

Video: Hvem laver stadig 450 quads?
Video: Yamaha Raptor (YFZ 450) гоняет по снегу на снежной резине 2024, Kan
Anonim

Faktisk er Yamaha den eneste tilbageværende større producent, der tilbyder et løb klar 450 og en sporklar 700R ligeaksel sport quad på forhandlergulvene i dag. Honda, Kawasaki, Suzuki, KTM, Can-Am og Polaris har opløst deres fantastiske 450 tilbud, og du kan ikke købe en totakts sport ATV overalt.

Ved også, om nogen 450 quads har omvendt?

Det er fortsat en af de meget få højtydende sportsgrene quads til har -en baglæns gear. KFX'en blev stille og roligt droppet fra lineup'en i 2012. Den er fortsat den eneste 450 sport quad med baglæns.

Man kan også spørge, hvad der skete med sport quads? Modeller forsvandt hurtigt, og nogle OEM'er forlod sport quads i det hele taget. KTM stoppede produktionen af dens stadig friske sport quad lineup og forlod ATV forretning helt. Polaris holdt op med at bygge sin MXR 450 kun to år efter introduktionen i 2008.

Heri laver Kawasaki quads?

I dag, alle Kawasaki ATV'er bære Brute Force monikeren, som først blev introduceret i 2005. Selvfølgelig, Kawasaki firehjulede er ikke begrænset til ATV'er . Den seneste tilføjelse til familien af Kawasaki ATV'er og UTV'er er Teryx KRX 1000 Sport UTV, som blev afsløret som en del af 2020-modelåret.

Laver KTM quads?

KTM stoppede produktionen af den stadig -frisk sport quad lineup og forlod ATV forretning i det hele taget, men det firma var ikke det eneste, der kæmpede for at sælge deres sport quads . Polaris stoppede med at bygge sin MXR 450 kun to år efter introduktionen i 2008.

Anbefalede: