Hvorfor rykker mit rat frem og tilbage?
Hvorfor rykker mit rat frem og tilbage?

Video: Hvorfor rykker mit rat frem og tilbage?

Video: Hvorfor rykker mit rat frem og tilbage?
Video: 23 февраля денежная среда, положите это в карман. Народные приметы в день Прохора Весновея 2024, Kan
Anonim

1) Ubalancerede dæk

Dette er den mest almindelige årsag til rat rystelser og den første årsag, som du bør overveje at tjekke ud. Hvis du har et dæk med lavt lufttryk eller slidte dækbaner, vil det få dine dæk til at være ude af balance med hinanden, når de rører vejen.

Tilsvarende kan man spørge, hvad ville få mit rat til at rykke?

Bremser – Defekte bremser kan forårsage voldsom rysten gennem rat når du forsøger at bremse eller stoppe, hvilket angiver, at rotorerne magt være skæv eller slidt. Hvis rat tilfældigt ryk til højre eller venstre, det kunne være et rødt flag om, at din drivaksel er beskadiget.

Efterfølgende er spørgsmålet, hvorfor mit rat bevæger sig fra side til side? justering kan ikke forårsage din rat til shimmy side til side , det kan få det til at trække en vej eller det Andet. dæk er ude af balance, en bøjet/vridet fælg, en rigtig dårlig hjul leje. trækstangsende er en mulighed. bøjet/skævt nav.

Man kan også spørge, hvorfor rykker min bil til venstre?

Dette skyldes en slidt bremsesko eller mangel på bremsevæske. Hvis skoen er slidt, og puderne er slidt, vil den gribe om rotoren og forårsage pleje ryk til højre eller venstre . Jack op bil , og fjern dækket. Undersøg bremseklodser for slid.

Hvad får en bil til at pile frem og tilbage?

Der er mange almindelige årsager af køretøj darting, men typisk skyldes det et delvis anfald i styresystemet. Dette kan være en hvilken som helst del af styresystemet, inklusive styreudstyr, kongestifter, universalled og endda dårligt smurt pladespillere.

Anbefalede: