Hvor lang tid tager det at udskifte et garagetag?
Hvor lang tid tager det at udskifte et garagetag?

Video: Hvor lang tid tager det at udskifte et garagetag?

Video: Hvor lang tid tager det at udskifte et garagetag?
Video: ЗАЛИЛИ БЕНЗИН И ОФИГЕЛИ! Мало кто знает об этой функции МОТОКУЛЬТИВАТОРА! 2024, Kan
Anonim

Udskiftning af et boligtag er et arbejdsintensivt projekt, afhængigt af tagtypen, kan tage alt fra en dag til et par dage eller mere afhængigt af størrelse og kompleksitet. Det tid involveret er også væsentligt påvirket af vejret.

Når man tager dette i betragtning, hvor lang tid tager det at få udskiftet et tag?

Alle disse svar vil påvirke svaret på' hvor lang tid tager det til erstatte -en tag ?”Men, opfindsomt, kan du forvente en typisk udskiftning af tag på a1, 000-2, 000 sq. ft. hjem til tage alt fra 1-3 dage.

Efterfølgende er spørgsmålet, om et tag kan udskiftes på én dag? I gennemsnit for at installere en tag det tager op til 3 dage. Til sammenligning hos Integrity Tagdækning , den gennemsnitligenye tag installation eller tag reparation tager kun 1 DAG at færdiggøre! Det er rigtigt – afrivningen udskiftning af de fleste tage er gennemført hverdag uden rod tilbage.

Tilsvarende spørges det, hvor meget koster det at udskifte et garagetag?

Det koste af garage tagdækning afhænger af størrelsen på din garage og den type tagmateriale, der kræves. Hvis du er udskiftning en asfalt tag , i gennemsnit koster det omkring $ 169,84 til $ 272,32 pr. 100sq. ft.. Forreference: Den gennemsnitlige tonehøjde garage tag er omkring 425 kvadratmeter.

Hvor meget skal et nyt tag koste?

Det omkostninger fra $1,20 til $4 en kvadratfod for at fjerne eller erstatte det tag eller $1.700 til $8.400 for et typisk 1, 700-2, 100 kvadratmeter ranch-stil hjem, med en svag hældning. Det koste kvadratfod til en træsten tag er mellem $ 6,37 og $ 8,77.

Anbefalede: