Er der en sikring til batteriet?
Er der en sikring til batteriet?

Video: Er der en sikring til batteriet?

Video: Er der en sikring til batteriet?
Video: Renault Kadjar Fuse Box Locations and how to check Renault Kadjar Fuses 2024, Kan
Anonim

Som regel, der er en hoved batterisikring i bilen, som periodisk skal udskiftes. En af de nemmeste måder at forstå det elektriske system i din bil og lokalisere bilen batterisikring læser brugermanualen. Hvis dette ikke viser sig at være nyttigt, skal du åbne bilens motorhjelm og sikre den med propstangen.

Simpelthen så, hvor er sikringen til batteriet?

Alle biler har mindst én hovedstrøm sikring eller smeltbart link. Det er normalt installeret på det positive batteri terminal eller i sikring boks, tilsluttet til batteri positivt kabel. Ofte det vigtigste sikring blæser ved et uheld at røre ved den forkerte batteri terminal når boosting en død batteri.

Kan en løst sikring på samme måde dræne bilbatteriet? -en sikring slag for at forhindre strøm i at gå gennem kredsløbet. med andre ord, der er ingen måde a sprunget sikring kan løbe ud det batteri . tage batteri ind for at blive tjekket, kan det bare være en dårlig batteri.

Man kan også spørge, hvad er batterisikringen til?

En blæst hoved sikring ved batteri er sandsynligvis IKKE årsagen til alle din bils problemer. Det sikring er der for at beskytte ledningsnettet i tilfælde af en alvorlig kortslutning et sted i din bils ledninger.

Hvor er hovedsikringen placeret?

Det hovedsikringsboks er befinde sig på passagersiden nær batteriet. For at åbne den skal du trykke på de to faner som vist. Alle de elektriske kredsløb i din bil har sikringer for at beskytte dem mod kortslutning eller overbelastning. Disse sikringer er befinde sig i tre sikring kasser.

Anbefalede: