Er VW Bugs stadig fremstillet i Mexico?
Er VW Bugs stadig fremstillet i Mexico?

Video: Er VW Bugs stadig fremstillet i Mexico?

Video: Er VW Bugs stadig fremstillet i Mexico?
Video: 1200 Mexico Bug - The last Mexican 2024, Kan
Anonim

Det Volkswagen Beetle vil indstille produktionen på onsdag på virksomhedens fabrik i Puebla, Mexico . Her, vintage Biller og andre Volkswagen modeller hos a VW festival i Frankrig i 2014.

Ved også, hvornår stoppede Mexico med at lave VW-fejl?

30. juli 2003

Hvilke VW -modeller fremstilles derudover i Mexico? I fabrikken, Volkswagen Bille blev bygget indtil 2003. Puebla-fabrikken producerer nu modellerne: Jetta , Bille , Bille Cabriolet, Gol, Golf SportWagen og Tiguan Long Version. Volkswagen de México var den tredjestørste bilproducent i Mexico bag General Motors og Nissan i 2007.

For det andet, hvor er VW -fabrikken i Mexico?

Hovedkvarteret og køretøjet og komponenten planter af Volkswagen de México ligger i Puebla, hovedstaden i forbundsstaten med samme navn, 74 miles sydøst for Mexico By. EN Volkswagen motor plante blev åbnet i Silao i det centrale mexicansk delstaten Guanajuato i januar 2013.

Er VW bug stadig lavet?

Volkswagen bekræftede torsdag, at den vil afslutte produktionen af Bille i 2019, selvom det antydede, at bilen en dag kunne genoplives. Den tyske bilproducent har flyttet sin vægt til SUV'er og en række af stadig -til at komme nye elbiler under I. D. navne skilt.

Anbefalede: