Indholdsfortegnelse:

Hvorfor bipper min røgdetektor hvert minut?
Hvorfor bipper min røgdetektor hvert minut?

Video: Hvorfor bipper min røgdetektor hvert minut?

Video: Hvorfor bipper min røgdetektor hvert minut?
Video: Housegard Origo trådløs røgalarm & varmealarm. Sådan virker de. 2024, Kan
Anonim

Batteriskuffen skal være helt lukket, for at batteriet kan komme i kontakt med terminalerne. Som batteriet i en røgalarm bliver svag, den røgalarm vil "kvidre" omkring en gang minut for at advare dig om, at batteriet skal udskiftes. Bemærk: Kun alarm med lavt batteri vil pippe.

Ligeledes, hvorfor bipper min røgalarm stadig?

Hvis du har ændret dig det batteri i din kvidrende røgdetektor og det stadig kvidrer, tror du måske din detektor er dårligt. Med det batteriet er fjernet, tryk og hold nede det testknap i 15-20 sekunder. Erstatte det nyt batteri i detektoren og stik i det Strømforsyning. Gendan strømmen til det afbryder.

Ydermere, vil det stoppe bippet at tage batteriet ud af en røgdetektor? Fjernelse af batteri fra en røgalarm , også kaldet a røgalarm , vil ikke slukke enheden og starte ilden alarm bipper . I stedet er det vilje Gør sandsynligvis det modsatte og deaktiver enheden. På grund af dette, er der virkelig kun én grund til, at du nogensinde fjerner batteri og det er at erstatte det med en frisk.

På samme måde kan du spørge, hvordan får du en brandalarm til at stoppe med at bippe?

Sådan nulstiller du en kvidrende røgalarm

  1. Sluk for afbryderen, der styrer alarmkredsløbet, eller afbryd røgdetektoren fra kredsløbet.
  2. Åbn dækslet, og fjern batteriet.
  3. Tryk og hold nulstillingsknappen nede i 15 til 20 sekunder.
  4. Installer et nyt batteri, og tilslut røgalarmen igen til kredsløbet.

Hvorfor bipper min røgalarm hvert 15. minut?

Enhver af disse grunde kan forårsage din røgalarm lavt batteri kvidre : Alarmen vil derefter " kvidre " enkelt gang hvert minut for op til 15 minutter . Sørg for, at det er røgalarmen . Andre enheder har sammenlignelige lyde for lavt batteriniveau eller advarselslyde.

Anbefalede: