Er 2 -takts jetski lovlige i Californien?
Er 2 -takts jetski lovlige i Californien?

Video: Er 2 -takts jetski lovlige i Californien?

Video: Er 2 -takts jetski lovlige i Californien?
Video: MOBILE SUIT GUNDAM II: Soldiers of Sorrow (EN,CN,HK,TW,KR,FR,DE Sub) 2024, Kan
Anonim

To - slag motorer er ikke "forbudt" til brug på alle vandveje i Californien , og der er heller ingen plan om at gøre det. Der er ingen restriktioner for saltvand eller floder i Californien på højemission to - slag motorer, undtagen vandscootere (fartøjer som f.eks Jetski ) forbud i nogle områder.

Folk spørger også, er 2 -takts jetski tilladt på Havasu -søen?

To - slag PWC'er er tilladt i områder som Colorado River syd for Davis Dam, Lake Havasu og andre rekreative områder forvaltet af andre føderale, statslige og lokale agenturer. Det er bedst at tjekke med føderale, statslige og lokale rekreationsledere for specifikke regler, før du besøger en sø eller flod.

Ligeledes er 2 takts motorer ulovlige? To - slagmotorer har været forbudt i lang tid, og med god grund. Med BSVI-emissionerne ved at sparke ind fra næste år, hævder nogle endda, at et totalt forbud mod to - slag er kun logisk.

Har du også brug for en licens til at køre jetski i Californien?

Californien lov kræver en person, der er 16 år eller ældre og i besiddelse af sin/hende Californien Bådkort til lovligt operere et fartøj, der drives af en motor på mere end 15 hestekræfter, herunder vandscootere (PWC'er).

Bliver 2 -takts påhængsmotorer forbudt?

To - slag påhængsmotorer er ikke forbudt Kun karburatorbaseret påhængsmotor motorer vilje være forbudt fra 1. juli 2019. Så hvis du har lyst til en to - slag direkte brændstofindsprøjtning påhængsmotor motor på grund af dens lette vægt, gå videre og køb den, fordi de er kompatible.

Anbefalede: