Hvor er motorkoden på en Honda Accord?
Hvor er motorkoden på en Honda Accord?

Video: Hvor er motorkoden på en Honda Accord?

Video: Hvor er motorkoden på en Honda Accord?
Video: Двигатель Honda K24A (2,4 L) - Надежность, Ремонт и Обслуживание 2024, Kan
Anonim

Det motorkode for enhver Honda motor er indgraveret i toppen af motor blok, lige under hovedpakningen. Det kode følges normalt (på en anden linje) af en 7 cifre motor serienummer.

Udover dette, hvor kan jeg finde min motorkode?

Du kan finde VIN i nederste hjørne af din forrude på førersiden. I rækken af tal og bogstaver angiver den tiende fra venstre modelåret og den ottende er motorkode . Fortæl bare butiksbetjenten de to karakterer, og du er i gang.

Og hvordan læser du et Honda motorcykel motornummer? Fortolkning af motorens serienummer

  1. Se på de første fire cifre før E. Disse cifre repræsenterer motorcyklens modelnummer. Det sidste tegn repræsenterer året for den bestemte model.
  2. Læs de syv cifre efter bindestregen. Disse cifre giver information om motorhuset.

Derfor, hvilken slags motor har min Honda Accord?

Drivlinje og specifikationer 2020 Honda Accord fås med en af to motorer . Basen er en 1,5-liters turboladet I4, der udsender 192 hestekræfter og 192 pund-fod moment, mens den opgraderede enhed er en 2,0-liters turboladet I4, der yder 252 hk og 273 lb-ft.

Hvor langt er et motornummer?

Det motornummer er et sekscifret nummer der følger et trecifret motorkode . Du bemærker måske, at motornummer omfatter tre cifre efterfulgt af yderligere seks cifre. De første tre cifre er dit køretøjs motorkode og de sidste seks cifre er dit køretøjs motornummer.

Anbefalede: