Kan jeg gøre min forseglede boks porteret?
Kan jeg gøre min forseglede boks porteret?

Video: Kan jeg gøre min forseglede boks porteret?

Video: Kan jeg gøre min forseglede boks porteret?
Video: Ремонт на балконе Ошибки монтажа теплого пола. #37 2024, Kan
Anonim

Forseglede kasser gør job, men for virkelig at få det mest fra din subwoofer, bør du undersøge noget porteret . Det stiger det luftbevægelse indeni kassen for en højere , lavere output, at lave det lyder dybere og "boomier". Du kan købe dem porteret fra os eller gør det på egen hånd.

Hvad er i denne henseende bedre en forseglet æske eller portet?

Forseglet kabinetter gengiver de lave frekvenser mere præcist end porteret kabinetter, fordi luften inde i boks fungerer som en støddæmper, så subwooferen kan bevæge sig frem og tilbage mere styring. Forseglet indhegninger er generelt mindre og lettere at bygge, fordi der ikke er nogen Havn at tune.

Kan du desuden bore et hul i en forseglet underboks? -en forseglet underkabinet producerer typisk den strammeste bas af nogen indhegning konfiguration. helt bestemt GØR IKKE bore et hul . porteret kabinetter er designet på en sådan måde, at porten er indstillet til en bestemt frekvens. du få et responsbump ved denne frekvens og stejl afrulning og forvrængning under denne frekvens.

Desuden, rammer en forseglet eller portet boks hårdere?

forseglet eller portet . Det kommer vel an på hvad du mener med " slå hårdere ". Efter min erfaring, porteret kasser lyder normalt højere, men med forseglet kasser, du mærker bassen mere.

Hvordan fungerer en forseglet subwooferboks?

Den letteste måde at opnå dette på er med en forseglet sub boks . Det forseglet luft inde i et af disse kabinetter fungerer som en støddæmper, der jævnt modulerer subwoofer kegles frem og tilbage bevægelse, så alle tonerne bliver produceret jævnt.

Anbefalede: