Kan skraldepladser sælge airbags?
Kan skraldepladser sælge airbags?

Video: Kan skraldepladser sælge airbags?

Video: Kan skraldepladser sælge airbags?
Video: Se, hvad der sker med det plast, du smider i skraldespanden (3:5) 2024, Kan
Anonim

Der er ingen legitime "eftermarkeder" airbags fra tredjepartsleverandører, siger eksperter. De er bilcyklister (i daglig tale kendt som skrotpladser ), som blev hentet tilbage airbags fra skrottede biler og sælge dem som reservedele til kollisionsværksteder.

Tænker jeg på dette, hvor meget sælger airbags for?

De samlede omkostninger for professionel udskiftning airbags det, der indsættes i en kollision kan være $1.000-$6.000 eller mere, men gennemsnitligt omkring $3.000-$5.000, afhængigt af årgang, mærke og model af køretøjet; antallet og placeringen af airbags ; og de relaterede dele, der skal udskiftes, såsom den elektroniske styreenhed [2]

Tilsvarende sælger Lkq airbags? Alle dele solgt igennem LKQ Online undtagen airbags , sikkerhedsseler og dæk ( solgt "som er ") bærer en gratis seks måneders garanti. Se vores garantiside.

Er det ulovligt at udskifte airbags?

Det er ulovlig at installere noget i stedet for aworking airbag . Forsikringsselskabet kan ikke bruge omkostningerne til udskiftning det airbags når du beregner, om din bil er et totalt tab - det betyder implementeret airbags klassificere ikke automatisk din bil som samlet.

Er det ulovligt at sælge en bil uden airbags i Texas?

Det er bestemt lovligt i Texas at køre en bil uden airbags hvis det er bygget før airbags var håndværksmæssige. De kræver ikke airbags.

Anbefalede: