Indholdsfortegnelse:

Hvordan fjerner man gearknappen på en g35?
Hvordan fjerner man gearknappen på en g35?

Video: Hvordan fjerner man gearknappen på en g35?

Video: Hvordan fjerner man gearknappen på en g35?
Video: Инфинити G35 // Сток + Стейдж 350hp 2024, Kan
Anonim

Den korrekte metode er at bruge en halvmåne- / remnøgle på flytte **** og kom ind under flytte støvleovertræk og brug en skruetang til at holde skifter lige, så du ikke spænder den, når du prøver at tage den flytte **** af.

Kan du ligeledes skifte en automatisk gearpind?

An automatisk skifteknap er knop ovenpå håndtag som tillader du til skifte gear i din automatisk - smitte køretøj. Opgradering af en skifteknap er generelt en simpel opgave, som let udføres af baggårdsmekanikeren.

Hvad gør en vægtet skiftknap på samme måde? EN vægtet gearknop er en skifteknap der er tungere end standard skifteknapper . Dette ekstra vægt giver et mere jævnt indgreb ved skift mellem gear, med mindre kræfter krævet af føreren.

Heraf, hvordan fjerner du skifteknappen på en g37?

Fjern skifteknappen ved at vikle et håndklæde/klud omkring stammen af skifteknap og ved hjælp af en skruenøgle til at løsne. Skru af og fjerne . LADE VÆRE MED FJERNE DET UDEN AT SIKRE OM, AT DEN SKIFTSTANG VIL IKKE VÆRE TWISTET.

Hvordan ændrer man en gearskifte?

Udskiftning af gearstang

  1. Find gearskifteknappen, der er fastgjort til enden af gearstangen. Gearskifteknapper er normalt monteret på en af to måder.
  2. Drej knappen mod uret, eller fjern skruen i bunden af knappen for at fjerne knappen fra gearstangen.

Anbefalede: