Hvad er ESP -knappen på en Mercedes?
Hvad er ESP -knappen på en Mercedes?

Video: Hvad er ESP -knappen på en Mercedes?

Video: Hvad er ESP -knappen på en Mercedes?
Video: Mercedes-Benz ESP Technology -- Vehicle Electronic Stability Program 2024, Kan
Anonim

ESP står for Electronic Stability Program, i det mindste i Mercedes-Benz-ordbogen. Det bruger input fra flere sensorer til at hjælpe med at stabilisere bilen under sving, overstyring, understyring eller glidning. Det navn giver dig et tip, men du spekulerer stadig på, hvad det betyder, eller hvordan virker det.

I betragtning af dette, hvad er en ESP -fejl på en Mercedes?

Esp står for "elektronisk stabilitetsprogram". Det er et system, der konstant overvåger bilens stabilitet og greb. Når systemet registrerer tab af trækkraft i et hjul, aktiverer det bremsen på det hjul for at forhindre bilen i at snurre og styrte ned i en grøft.

Hvad betyder ESP på instrumentbrættet endvidere? ESP står for Electronic Stability Program. Det er i det væsentlige en sikkerhedsindretning, der overvåger førerens input og sammenligner dette med bilens ydeevne. For eksempel, hvis du accelererer hurtigt på en glat eller skrånende overflade, kan bilens hjul skride.

Hvad får så ESP-lyset til at tænde?

ESP advarsel let ESP har en dedikeret dashboard-advarsel lys , som er en gul bil med to skridmærker under sig, som på billedet ovenfor. Hvis lys tændes og forbliver tændt, andet angiver, at ESP systemet har en fejl eller er blevet slukket, så du skal få systemet kontrolleret på en garage eller tænde det igen.

Hvordan reparerer jeg ESP -lyset på min Mercedes?

Sådan slukker du den: Tryk på ESP knappen på instrumentbrættet på din Mercedes - Benz og hold den nede i 5 sekunder. Dette vil nulstille lys . Hvis lys går ikke af, så har du en funktionsfejl og bør fejlfinde problem eller besøg en reparation butik.

Anbefalede: