Kan jeg bruge benzin til at rense karburatoren?
Kan jeg bruge benzin til at rense karburatoren?

Video: Kan jeg bruge benzin til at rense karburatoren?

Video: Kan jeg bruge benzin til at rense karburatoren?
Video: ЗАЛИЛИ БЕНЗИН И ОФИГЕЛИ! Мало кто знает об этой функции МОТОКУЛЬТИВАТОРА! 2024, Kan
Anonim

Benzin . Det korte svar er ja, det lange svar er nej. Kulhydraterenser er normalt i en aerosol kan at slippe skidtet ud gennem de små små huller inde i kulhydrat . Kemikalierne opløser sandsynligvis også bedre junk.

Udover dette, hvad kan jeg bruge til at rense en karburator?

Den nemmeste måde at ren det karburator og delene er at suge dem i en gallon carb og dele renere, men dåsen er temmelig dyr til kun en brug. Følg instruktionerne på dåsen til rengøring . Dele kan også rengøres ved at sprøjte carb og chokerenser.

Efterfølgende er spørgsmålet, kan du rengøre karburatoren uden at fjerne? Til ren en motorcykel karburator uden at fjerne det, du skal du fjerne skålene i bunden af karburator . Når skålene er fjernet, spray nogle karburatorrenser op indeni, vent et par minutter, og spray derefter igen for at sikre dækning. Udskift derefter skålene og start motorcyklen for at vurdere, hvordan den kører.

Også at vide, hvad er det bedste brændstofadditiv til ren karburator?

På dette tidspunkt bør du også bruge en top -kvalitet brændstofadditiv . Vi anbefaler at tilføje B-12 Chemtool Total Brændstof System Ren -Op (del #2616) på 1 oz/gal og topping med frisk benzin . Det her tilsætningsstof vil grundigt ren det brændstof linje, karburator (internt og eksternt), indsugningsventil (er) og forbrændingskammer.

Kan du sprøjte kulhydratrenser i karburatoren?

Placer spidsen af aerosolen kan ind midten af karburator og spray direkte ind i løb karburator . Gør dette mens karburator kører tillader renere at trænge ind og ren det karburatorens hals og fjern aflejringer, der findes i den nederste gasspjæld.

Anbefalede: