Kan du bruge kulhydratrenser til at starte en dieselmotor?
Kan du bruge kulhydratrenser til at starte en dieselmotor?

Video: Kan du bruge kulhydratrenser til at starte en dieselmotor?

Video: Kan du bruge kulhydratrenser til at starte en dieselmotor?
Video: DDR Rüttelplatte U 31.5 mit Dieselmotor 1kvd8, Start 2024, Kan
Anonim

Kulhydraterenser smelter den gunk væk, hvilket tillader kulhydrat at fungere korrekt og motor til Start . Roy, Brad har ret, ether er dårlig juju for gas motorer . Selvfølgelig de brug æter på diesel lastbilmotorer , de har endda en ether -knap på nogle traktorer. men det er de diesel traktorer.

På samme måde bliver det spurgt, kan man bruge carb-rens på en diesel?

Luftindtag og Kulhydraterenser, på diesel . Er det sikkert at bruge kulhydrat /indtag renere til benzinmotorer på en diesel motor.

Efterfølgende er spørgsmålet, kan du bruge bremserenser til at starte en dieselbil? Aldrig brug det på en diesel , medmindre producenten af motor anbefaler specifikt andet (IIRC, nogle Detroit Diesel 2-taktere var designet til brug ether til Start med.)

Efterfølgende kan man også spørge, kan du bruge carbrens til at starte en motor?

Enkelt sagt JA det kan bruges som starter væske eller bruges på gashåndtaget. Selvom der er en bestemt motor starter spray hvis situationen opstår hvor du kan være desperat en Carby Renere kan blive brugt.

Virker let start på dieselmotorer?

Bradex Let start kan bruges på både mobil og stationær motorer såsom generatorer. At bruge Bradex Let start med en dieselmotor , sprøjt formlen ind i luftindtaget, mens du drejer tændingsnøglen. Motorer undlader at Start af mange årsager, herunder inaktivitet, brændstofkvalitet, fugt, kulde eller elektriske problemer.

Anbefalede: