Hvor meget koster det at sætte en bagklap på en kassevogn?
Hvor meget koster det at sætte en bagklap på en kassevogn?

Video: Hvor meget koster det at sætte en bagklap på en kassevogn?

Video: Hvor meget koster det at sætte en bagklap på en kassevogn?
Video: Хашлама в казане на костре! Многовековой рецепт от Шефа! 2024, Kan
Anonim

Udfordringen er at specificere det rigtige bagklap for hver ansøgning. Der er utallige specifikationer at overveje, med koste spænder fra $2.000-$9.000, afhængigt af typen af port, platformens størrelse og materiale, strømforsyning og løftekapacitet.

Desuden, hvor meget koster en Tommy Gate?

Tommy Gate Skinne Port Standard serie liftgates kapacitet 1600lb.

På samme måde, hvad er en tuck under bagklappen? Det gem under liftporte 'nøgleegenskab er, at mens den ikke er i brug, er den stikker under bagenden af din kassevogn. Når den tages i brug, vil gemme væk liftport sænkes og foldes derefter ud for at gøre dens dækplads tilgængelig. På dette tidspunkt bevæger dens dæk sig samtidigt op og mod bagsiden af lastområdet.

På samme måde, hvor meget vægt kan en bagklap håndtere?

Løfteport vægt kapacitet kan spænder fra 1500 lbs til 3500 lbs. Som en generel regel vil du se låger med mindre kapacitet på mindre lastbiler og låger med større kapacitet på større lastbiler. Du kan få liftporte til lastbiler så små som en pickup eller let nyttebil eller varevogn. En god retningslinje at gå efter er 2500 lbs.

Hvad er bagklappelevering?

Bagklap service er en levering mulighed, som du kan anmode om gennem din produktkonsulent mod et ekstra gebyr. EN bagklap er en hydraulisk lift på bagsiden af en lastbil, der sænker gods fra lastbilen til kantstenen eller gaden. Det, der er vigtigt at bemærke, er, at ikke alle lastbiler er udstyret med en bagklap.

Anbefalede: