Kan jeg bruge en slagdriver til møtrikker?
Kan jeg bruge en slagdriver til møtrikker?

Video: Kan jeg bruge en slagdriver til møtrikker?

Video: Kan jeg bruge en slagdriver til møtrikker?
Video: Hvordan lage sukkerfri pære moonshine 2024, Kan
Anonim

Kan Du Brug en Trådløs Impact driver at fjerne Lug Nuts ? Det korte svar er ja, men det afhænger af. Du kan fjerne slib nødder af din bil ved hjælp af en støddriver forudsat at nødder strammes med den rigtige mængde moment (80 til 100lb-ft) og din stødførers outputmoment er højere end 100lb-ft.

Folk spørger også, hvilken størrelse slagdriver har jeg brug for til møtrikker?

Jeg anbefaler at bo tæt på midten mht størrelse . Så gå enten til en 3/8 tommer slagnøgle eller endnu bedre, en 1/2 tommer slagnøgle . Disse er de bedste størrelser fordi de tilbyder nok kraft til at blive selv meget hårde slib nødder ud, men samtidig vil de ikke anvende for meget moment.

Hvad kan du på samme måde bruge en effektdriver til? Impact drivere er værktøjer med højt drejningsmoment, der primært bruges til at skrue skruer og stramme møtrikker (en operation kendt som møtrikindstilling). Deres chuck accepterer kun bits med en ¼-tommer sekskant.

Også spurgt, kan jeg bruge en slagdriver som en slagnøgle?

Generelt, slagnøgler er tungere, større og meget kraftigere (har mere drejningsmoment) end støddrivere . Også, brug af slagnøgler et firkantet drev (generelt ½”) og er lavet til at løsne/fastgøre stikkontakter, mens de fleste påvirkning driverne bruger et ¼” sekskantdrev og bruges til at trække skruer.

Hvad er forskellen mellem boremaskine og slagdriver?

Derimod en støddriver er mere kompakt og let end en standard bore - chauffør og har normalt mere drejningsmoment eller vridningskraft. Standard øvelser bruges primært til boring huller og kørsel i små fastgørelseselementer. An stødførers hovedformålet er at køre store fastgørelseselementer.

Anbefalede: