Hvornår kan jeg få min licens på Hawaii?
Hvornår kan jeg få min licens på Hawaii?

Video: Hvornår kan jeg få min licens på Hawaii?

Video: Hvornår kan jeg få min licens på Hawaii?
Video: Tips for Getting a Hawaii Driver's License or State ID Card 2024, Kan
Anonim

Hawaii har vedtaget en tre-trins gradueret licensering program til chauffører under 18. At kvalificere sig til det indledende, undervisningstilladelsesfase, skal en ansøger være mindst 15 år og 6 måneder gammel.

Efterfølgende kan man også spørge, hvor tidligt kan jeg forny mit kørekort på Hawaii?

EN Hawaii kørekort måske fornyet som tidlig seks måneder før udløbsdatoen.

Man kan også spørge, hvilke dokumenter har jeg brug for for at få et kørekort på Hawaii? Du skal have alle vigtige personlige Dokumenter tilgængelig ved rapportering til a kørekort . (Disse inkluderer Dokumenter f.eks. socialsikringskort, pas og opholdsbevis.) Et billed -id er også påkrævet, når du ansøger om tjenester. Acceptabelt Dokumenter kan findes på Krav til kørekort.

Heri, kan du få dit kørekort som 18-årig uden tilladelse på Hawaii?

hvis du har aldrig haft en kørekort før, ELLER din uden for staten licens er ikke gyldig til brug i Hawaii , ELLER du er under alder 18 : Du skal ansøge om en Hawaii licens som ny ansøger.

Hvor meget koster det at få et kørekort på Hawaii?

Det betaling vil være $ 5 om året Honolulu , Maui og Hawaii amter for i alt $ 40. Gebyrerne er de samme som for kørekort . Det nye krav til identifikation bringer staten i overensstemmelse med Department of Homeland Security's Real ID Act fra 2005.

Anbefalede: