Hvornår kan du lappe et dæk med et søm?
Hvornår kan du lappe et dæk med et søm?

Video: Hvornår kan du lappe et dæk med et søm?

Video: Hvornår kan du lappe et dæk med et søm?
Video: How to Patch/Plug Hole in Tire in LESS THAN 5 Minutes - Fix a Flat Tire - EASY FIX 2024, Kan
Anonim

Hvis der er mere end en punktering, du sandsynligt kan Hent dæk repareret hvis punkteringerne er mindst 16 tommer fra hinanden. Ellers er det tid til at købe en ny dæk . Hvis det dæk har fået alvorlige skader ved et styrt, såsom store snit eller slidbaneadskillelse, det bør udskiftes, ikke repareres.

Udover dette, hvor længe kan du køre med et søm i dækket?

En reparation for tæt på sidevæggen kan forårsage et udblæsning, hvis du ramt lige en kantsten. Hvis søm er mod midten af dæk , du er heldige, fordi det kan blive lappet. Jeg har kørt tæt på 3 uger med en søm i midten af slidbanen.

Efterfølgende er spørgsmålet, hvor meget koster det at reparere et dæk med et søm i? På gennemsnit , dæk punktering reparation vilje koste dig mellem $ 10 og $ 20. Det reparation vil involvere at få dæk lappet. Nogle dæk forhandlere vil reparation en punkteret dæk gratis, hvis du har købt din dæk fra dem. Det er virkelig en dejlig service at have til rådighed, og det gør vil du gør handler med dem igen.

Kan du følgelig lappe et søm i et dæk?

Desværre er der områder af dæk som ikke kan repareres, såsom skulderen og sidevæggen. Begge disse steder er der for meget fleksibilitet og bevægelse og en plug- patch vil ikke holde. Også, hvis punkteringen er i slidbanen, men hullet er større end en centimeter, det kan ikke repareres sikkert.

Hvor kan jeg få ordnet et søm i et dæk?

Besøg a dæk servicetekniker til en fastansat rette op . De tager din dæk af fælgen og lappe og tilslut den, så det er sikkert at køre på igen. Hvis du vil beholde din dæk , skal du besøge en professionel. Tilslutning a søm hul alene er kun en midlertidig løsning.

Anbefalede: