Hvad får en starter til at dreje baglæns?
Hvad får en starter til at dreje baglæns?

Video: Hvad får en starter til at dreje baglæns?

Video: Hvad får en starter til at dreje baglæns?
Video: Reparation af græsstrimmer (udskiftning af startratchet) 2024, Kan
Anonim

Tråd den startmotor DIREKTE til batteriet. Hvis det spins i den rigtige retning ved du, at der er noget forkert i ledningerne. TYPISK den startmotor har - en direkte ledning til (+) batteriterminalen og er jordet til motor sag. Der er - en magnetventil der er forbundet til kill -kontakten og forret.

Hvad ville tilsvarende få en starter til at vende baglæns?

For det første kun en permanent magnet starter kunne rotere tilbage , en med feltviklinger vil altid tur i samme retning, fordi feltpolariteten ændres med den omvendte strøm. Hvis det er en permanentmagnetmotor, ville bendix som nævnt ikke gå i indgreb. Du tolker tilsyneladende rotationen forkert.

Efterfølgende er spørgsmålet, hvordan man vender en starter? Til baglæns rotationsretningen på dette forret , alt hvad du skal gøre er at adskille forbindelsen af børstesættet fra den ene ende af feltspolen og den anden ende af feltspolen fra kassen.

Angående dette, kan en startmotor dreje baglæns?

Mest forretter er en universel motor , hvilket betyder, at magneterne indeni faktisk er elektromagneter, der får strøm fra strømmen fra batteriet. Vende indgangspolaritet vil vende elektromagneterne såvel som ankeret, hvilket resulterer i motor spinder den samme retning med enten polaritet påført.

Hvordan vender du polaritet i et kredsløb?

Det polaritet måske vendt ved at påføre signalspænding. Når RS-terminalen er forbundet til AUX-terminalen, vil udgangen polaritet er positiv. Omvendt, hvis RS -terminal er forbundet til COM -terminal, udgangen polaritet er negativ. Omvendt polaritet signal er designet som 24V (Høj).

Anbefalede: