Hvad er en hurtig sikring?
Hvad er en hurtig sikring?

Video: Hvad er en hurtig sikring?

Video: Hvad er en hurtig sikring?
Video: Sådan får du styr på gruppetavlen 2024, Kan
Anonim

Definitionen af en langsom- Sikring og en Hurtig - Blow sikring

En langsom- blæs sikring er defineret som en sikring der kan tåle høje spændingsniveauer i en kort periode uden at kortslutte sig selv. Tværtimod, a hurtig -(eller hurtigt ) blæs sikring er en sikring der brister øjeblikkeligt, når der føres højspænding igennem den.

Hvordan ved du derfor, om en sikring er hurtig eller langsom?

Læs producentens etiket, hvis det siger hurtigt eller langsomt , det sikring typen er som den er mærket. Hvis det siger F det betyder sikring er en hurtig - blæse , og hvis det siger T eller S det betyder, at det er en langsom - blæse . Andre bogstaver angiver unikt sikringer til din specifikke enhed.

For det andet, hvad er en hurtigvirkende sikring? Hurtig - skuespil : A sikring der åbner ved overbelastning og kortslutning meget hurtigt. Hurtig - fungerende sikring er ikke designet til at modstå midlertidige overbelastningsstrømme forbundet med visse elektriske belastninger.

Kan jeg på denne måde bruge en hurtig sikring i stedet for et langsomt slag?

Langsomt slag er lavet til tage korte pigge og ikke blæse det sikring . Hurtigt slag vil blæse det sikring på de korte pigge. Du kan bruge hurtig blow i stedet af langsomt slag men ikke omvendt. Men hvis du brug hurtigt slag forventer at ændre a sikring en gang imellem, hvis du får en elektrisk pigg.

Kan jeg udskifte en hurtigvirkende sikring med en tidsforsinket sikring?

Det hurtigt virkende dem kan ikke træde i stedet for tidsforsinkelse modeller, dog. Deres sikring tråd vilje smelte på grund af den første overskudstilførsel af elektricitet. Imidlertid, udskiftning det hurtigvirkende sikringer med tidsforsinkelse versioner vilje ikke være omkostningseffektiv, fordi sidstnævnte er dyrere.

Anbefalede: