Kan du putte dansk olie over teakolie?
Kan du putte dansk olie over teakolie?

Video: Kan du putte dansk olie over teakolie?

Video: Kan du putte dansk olie over teakolie?
Video: Reparation af hakker og ridser i gulve og bordplader 2024, Kan
Anonim

Det er min forståelse dansk olie er ofte en blanding af balsam og lak, og er beregnet til at blive brugt som finish. Olie i teaktræ er bare en olie balsam, og kan bruges på barskov og på skove, der er færdige med en olie base finish. Så teak olie er sandsynligvis en dig vil have.

Kan man på denne måde lægge lak over dansk olie?

Kort sagt; du kan anvende a lak eller en polyurethan over -en dansk olie . Nøglen til succes er at sikre, at olie er helt tørret først. Dette burde give mening, for når den er tørret, er den olie er hærdet til en hård fast filmoverflade og sådan noget vilje hold dig nu til det. Den anden generelle klasse af olier er ikke -tørrende olier.

Udover ovenstående, hvad er dansk teakolie? Dansk teakolie fra Danmark . En klassisk skandinavisk finish for at forhindre din olierede teaktræ møbler fra at tørre ud. Brug denne høje kvalitet teakolie der er lavet i Danmark . Denne særlige Dansk teakolie er designet til at suge ind i træet for at bevare den smukke naturlige glans.

Kan du desuden bruge teakolie på fyrretræ?

ikke gør den på fyrretræ . Det meste af tiden er det bare en kombination af tung olie , kogt hørfrø olie og noget harpiks. teaktræ træ er meget modstandsdygtigt over for vejr/miljørelateret henfald. hvis du lægger Minvoks teakolie på din ikke -behandlede/behandlede fyrretræ det vilje få det til at forme.

Hvad kan jeg putte over dansk olie?

Watco er bare en blanding af hovedsagelig kogt hørfrø olie med en lille mængde lak tilsat. Så er det dig kan påfør et par lag af en olie baseret poly lak. Det her vilje være en mere beskyttende og holdbar finish end Watco. Jeg brugte Johnsons Paste Wax over toppen af Watco Dansk Olie på nogle kasser.

Anbefalede: