Hvorfor bliver min cykel ved med at få punkteringer?
Hvorfor bliver min cykel ved med at få punkteringer?

Video: Hvorfor bliver min cykel ved med at få punkteringer?

Video: Hvorfor bliver min cykel ved med at få punkteringer?
Video: How to diagnose the cause of your flat tire on your bicycle 2024, Kan
Anonim

Mange punkteringer er forårsaget af glas, der var indlejret i dit dæk et par dage før. hvis du få flere punkteringer i træk over et par dage er det normalt forårsaget af indlejret glas, som du ikke har fundet endnu. Den anden grund er på grund af et snit i dit dæk, der udsætter dit inderrør (se tip #2).

På samme måde, hvorfor bliver jeg ved med at få flade dæk på min cykel?

- Ventilen er et andet område, der kan almindeligvis forårsage a fladt dæk . Udskift derefter dæk kanter inde i fælgen. Du kan skub også ventilen lidt tilbage op i dæk , og pust derefter røret helt op. Det her vilje tillade dæk at sidde jævnt og korrekt og undgå buler i dæk at kan føre til punkteringer.

Man kan også spørge, hvordan forhindrer man punkteringer? Vi har 8 tips til dig til at reducere eller endda forhindre punkteringer på landevejscykler eller mountainbikes.

  1. Udskift dit dæk regelmæssigt.
  2. Tjek dit dæk.
  3. Tjek din kant.
  4. Udskift dit inderrør.
  5. Reparer aldrig dit punkterede inderrør.
  6. Kontroller dit dæktryk regelmæssigt.
  7. Gå Tubeless.
  8. Læg noget tubeless latex i dit inderrør.

Derfor, hvad forårsager cykelpunkteringer?

Punkteringer er generelt forårsaget af en lille, skarp genstand (flint, glas, torne), der stak gennem gummiet og gennemborede det indre rør. Ret ofte forbliver varen fast i dækket - så hvis du ikke finder det og fjerner det, vil det kun hurtigt blive tømt for den samme lille blænder, når du udskifter det indre slange.

Er det værd at lappe et cykelrør?

Nogen cykel butikken har dem, og ja, lappe rør er bestemt værdi mens. Udført korrekt repareret rør er så god som ny. Hvis du bruger anstændig vulkanisering lappe kits og rør i anstændig form bortset fra et lille hul, lappe det vil give dig en rør lige så pålidelig som en ny.

Anbefalede: