Hvad betyder det, når starter klikker?
Hvad betyder det, når starter klikker?

Video: Hvad betyder det, når starter klikker?

Video: Hvad betyder det, når starter klikker?
Video: Lægge klikgulv: Sådan starter du 2024, Kan
Anonim

Hvis din Starter klik , de sædvanlige årsager er:

Løse, beskadigede eller korroderede batterikabler. En defekt forret magnetventil eller relæ. En dårlig forret motor. Masser af modstand mod jorden.

På samme måde kan du spørge, hvad betyder det, hvis min starter klikker?

Klikker lyde er ofte i forhold til starteren relæ og magnetventil og evt angive batteri er lav på volt. Et højt klik kan angive, at starteren relæ eller forret motoren er muligvis ikke i indgreb med det motor. Dog hurtigt clickingis a god indikator at batteri er lav spænding.

Man kan også spørge, hvad er et tegn på en dårlig starter? Symptomer af en fiasko forret . Dit køretøj drejer langsomt eller anstrenger sig for at starte, når du starter: Langsomt eller anstrengt start er ofte det første skilt at du har en forret system problem. Dit køretøj starter ikke: Du drejer nøglen (eller trykker på startknappen), men motoren kører ikke.

Spørgsmålet er også, klikker en starter, når den er dårlig?

På den anden side, hvis du kan høre en enkelt, solid klik , det forret kredsløb kan få tilstrækkelig strøm, men du har muligvis en dårligt startmotor, dårligt magnetventil eller endda et motorisk mekanisk problem.

Når jeg prøver at starte min bil, klikker den bare hurtigt?

Hvis bilen vil ikke Start klikstøj men batteri er godt, det rigtig synder er parasitisk afløb. Korrosion af det Terminaler - Klik på lyd når startende bil kunne ske når det startmotor får ikke tilstrækkelig strømforsyning og det mest sandsynlige årsag er korroderede batteripoler.

Anbefalede: