Kan du få en uber i Austin?
Kan du få en uber i Austin?

Video: Kan du få en uber i Austin?

Video: Kan du få en uber i Austin?
Video: Сколько зарабатывает водитель Uber за один день в Остине, Техас 2024, Kan
Anonim

Kører på ABIA

Lokale såvel som turister stoler på Uber for en tur til og fra Austin -Bergstrom International Airport. Få detaljerne om kørsel på ABIA.

Spørgsmålet er også, er Uber i Austin 2019?

Kører med Uber hos SXSW. Masser af ryttere forventes at være på udkig efter forlystelser til og fra South by Southwest på tværs Austin fra 8. – 17. marts, 2019 , især i midtbyen. Med Uber som den officielle rideshare-partner for SXSW er denne festival din mulighed for at tjene.

På samme måde, hvorfor blev uber forbudt i Austin? Men lobbyindsatsen til side viser data, at mens Austin vælgerne kan have stemt i forbyde fordi de ville have deres egen ridehail-politik-eller i det mindste at holde den til store udenlandske virksomheder-ville de også ride Ubers og Lyfts. Konkurrenterne kunne ikke overleve en gang forbyde blev løftet.

Hvor meget koster en uber i forhold til dette i Austin TX?

Pengene: Samlede omkostninger – $19,28. Turen på 7 mil var $ 2,05 pr. Mil ($ 14,29) og 14 minutter lang med $ 0,23 pr. Minut ($ 3,14) plus et $ 1,50 "sikkerheds- og sikkerhedsgebyr" og et $ 0,35 "statsgebyr." Til sammenligning, en 6,83 mil Uber tur, jeg tog den 1. april kl. 9:30 (ingen stigning) kostede mig 11,33 dollars.

Kan du betale kontant for Uber i Austin?

Ja, bestemte steder vilje give lov til du til betale til din Uber ride med kontanter . Her er hvad Uber officielt oplyser om brug kontanter : Uber er en kontantløs oplevelse i de fleste byer. Når en rejse slutter, opkræves billetprisen automatisk efter rytterens foretrukne betaling metode.

Anbefalede: