Hvordan renser man gaffelstøtter?
Hvordan renser man gaffelstøtter?

Video: Hvordan renser man gaffelstøtter?

Video: Hvordan renser man gaffelstøtter?
Video: Hvordan renser man nøgler og mønter? 2024, April
Anonim

Ren din gafler med vand; en slange er bedst, men hvis du bruger en jet vask vend derefter cyklen på hovedet først for ikke at tvinge vand ind i gaffel sæler. Sørg for at fjerne alt snavs fra gaffelstænger og omkring sælerne, især mellem stængler og gaffel bue på forsiden af gaffel.

På samme måde spørger folk, hvordan rengør du mountainbike -stande?

Ren det stængler af gaflen og bagstøddæmperen ved hjælp af mikrofiberhåndklædet. Vær forsigtig med ikke at skubbe snavs ind i støvviskeren. Hvis der er meget snavs og snavs, foreslår vi først at bruge isopropylalkohol ved at sprøjte alkoholen på stængler og tørre dem ren med mikrofiberhåndklædet.

Ved også, hvordan vedligeholder du en affjedringsgaffel? Rengør din gafler med vand; en slange er bedst, men hvis du bruger en jet -vask, skal du først vende cyklen på hovedet for ikke at tvinge vand inde i gaffel sæler. Sørg for at fjerne alt snavs fra gaffel stolper og omkring sælerne, især mellem stolperne og gaffel bue foran på gaffel.

Med hensyn til dette, kan jeg bruge 3 i 1 olie på min cykelkæde?

Mineralsk spiritus og syntetisk motor olie , blandet så tungt som 3 / 1 eller så let som 6/ 1 fungerer fantastisk til rengøring og smøring en kæde.

Kan du bruge gaffelolie i bageste stød?

På grund af den relativt store varme, er bagdæmper væske skal have høj oxidativ stabilitet for at forlænge væskens levetid. Der er mere kontaktareal og højere sidebelastninger på gafler derefter på a bagdæmper så anti- have på og friktionsejendomme er en større prioritet i gaffel olier derefter stød olie.

Anbefalede: