Kan du prutte til et våbenshow?
Kan du prutte til et våbenshow?

Video: Kan du prutte til et våbenshow?

Video: Kan du prutte til et våbenshow?
Video: PRUTTER FOLK TIL DØDEN i Roblox Fart Attack med RobinSamse 2024, Kan
Anonim

Du kan kun gør det ved venlig forhandling. dette er ikke en konkurrence for at se hvor lidt du kan betale, men en forhandling at se hvis du kan Hent skyde dig ønsker for en pris du kan have råd til. EN skud er et sælgers marked for forhandleren. Hvis han gør sælger han måske senere i sin butik eller hos den næste at vise.

Desuden kan du prutte i en våbenbutik?

Hos en lokal våbenbutik , er det acceptabelt at forhandle priser på skydevåben? Ja. Generelt er der en "standard" markup på ting lokalt butikker (som smykker butikker , etc).

Ved siden af ovenstående, kan du bringe en pistol til et pistolshow? Ja! Du kan medbringe din pistol til våbenshow . Husk, bare fordi du have en skjult bære tilladelse, betyder det IKKE du kan deltage i våbenshow med et ladet og skjult skydevåben. Sørg for, at dit skydevåben er losset og magasinet, cylindere osv. gør ikke have en runde i kammeret.

Udover dette, tilbyder pistoludstillinger bedre priser?

Som du kan se, pistolshow tilbud kan være enestående, men det betyder ikke, at der ikke er en bedre aftale tilgængelig online. Gun shows tilbud mere end bare tilbud på listen pris . Der er nogle tricks til nederste din koste , eller få yderligere varer, som kan forsøde handlen på pistol viser , men dem dækker jeg senere.

Hvor meget koster det at komme ind i pistolshowet?

At vise initiativtagere oplade sælgers gebyrer for udstillingsborde (fra $20 til $145) og stande (fra $200 til $400) og oplade adgangsgebyrer (fra $ 5 til $ 50) for offentligheden. I tillæg til pistoler , sælges ammunition, knive, militaria, bøger og andre ting.

Anbefalede: