Har Mini Coopers bakkamera?
Har Mini Coopers bakkamera?

Video: Har Mini Coopers bakkamera?

Video: Har Mini Coopers bakkamera?
Video: MINI COOPER малый авто с не малыми затратами! 2024, Kan
Anonim

EN backup kamera og bag - parkeringssensorer er nu standard på alle Mini Cooper.

Hvad angår dette, har 2016 Mini Cooper et backup -kamera?

Det 2016 Mini Cooper Clubman leveres som standard med airbags på forsiden, airbags i sidegardiner, antiblokeringsbremser og stabilitet og traktionskontrol. Valgfrie sikkerhedsfunktioner omfatter parkeringssensorer bagpå, et selvparkeringssystem, en backup kamera , og fremad-kollisionsadvarsel med automatisk bremsning.

Udover ovenstående, har minis parkeringssensorer? Det Mini har fantastisk synlighed rundt omkring, herunder et anstændigt over-skulderen syn, takket være temmelig slanke søjler, og dens kompakte form betyder, at det er let at bedømme bilens ekstremiteter. Som sådan er det ikke en vanskelig bil at parkere, selvom du kan tilføje for og bag parkeringssensorer , samt a bakning kamera.

Har Mini Cooper i 2015 et backup -kamera?

Det 2015 Mini Cooper er tilgængelig med funktioner til førerassistance, f.eks bakkamera , bag - parkeringssensorer, automatisk parkeringsassistent, adaptiv fartpilot, automatiske fjernlys, trafikskiltegenkendelse, et head-up display, advarsel om kollision fremad, fodgængerregistrering og automatisk nødbremse.

Hvor meget koster en 2016 Mini Cooper S?

En 2016 Mini Cooper hardtop 2-dørs har en producentens vejledende udsalgspris (MSRP) på $21, 500 (inklusive destinationsafgiften på $850). Det er ikke dårligt, men det er ikke meget bil. Mini Cooper S tilføjer strøm og koster omkring $ 25.000.

Anbefalede: