Har Mini One fartpilot?
Har Mini One fartpilot?

Video: Har Mini One fartpilot?

Video: Har Mini One fartpilot?
Video: Тест CHERY TIGGO 8 PRO - Адаптивный круиз контроль (ACC) и ассистенты активной безопасности (ADAS) 2024, April
Anonim

Mini Køremåder (kan skifte til et mere sporty kørsel eller mere økonomisk en ) Multifunktion kontroller til rat (inklusive fartpilot ) Sportsæder til fører og passager foran.

Har minis desuden fartpilot?

Trækkraft styring er standard og valgfri aktiv fartpilot med en kollisionsbegrænsende funktion, som vil forsøge at stoppe din MINI være involveret i en frontalkollision i første omgang.

Hvad er ligeledes inkluderet i en mini -mediepakke? Betjenes via MINI Controller med berøringsfunktionalitet, den inkluderer MINI Tilsluttet, MINI Connected XL Journey Mate, forbedret Bluetooth og en 20GB harddisk.

I forhold til dette, hvad er peberpakke på en mini?

Det Peberpakke tilføjer mere komfort til din MINI , inklusive et sportslæderrat, gulvmåtter, højdejustering af passagersædet, opbevaringsrum pakke , MINI Spænding Pakke , regnsensor og automatisk forlygteaktivering, automatisk, aircondition, indvendige lys pakke , spejlhætter i krop, farve til One/D

Har minier parkeringssensorer?

Det Mini har fantastisk synlighed rundt omkring, herunder et anstændigt over-skulderen syn, takket være temmelig slanke søjler, og dens kompakte form betyder, at det er let at bedømme bilens ekstremiteter. Som sådan er det ikke en vanskelig bil at parkere, selvom du kan tilføje for og bag parkeringssensorer , samt a bakning kamera.

Anbefalede: