Har en Ford Focus fartpilot?
Har en Ford Focus fartpilot?
Anonim

Ja, Fartpilot er tilgængelig i 2018 Ford Focus , men ikke på basis S-modellen. Fartpilot blive standard på den næste trim op - SE og fortsætter på alle de højere endebeklædninger, herunder SEL, Titanium og RS.

Har 2017 Ford Focus fartpilot i 2017?

2017 Ford Focus : Gør det 2017 Ford Focus har fartpilot ? Alle Fokus trimmer fra det mest basale til det smarteste, have fartpilot standard. Denne funktion er meget nyttig, når du er på en lang rejse. Nogle andre køretøjer har ikke inkluderet i udvalget af valgmuligheder.

Efterfølgende er spørgsmålet, om Ford Focus i 2008 har fartpilot? Ja, den 2008 Ford Focus kan leveres med fartpilot . Det er standard på SES -trimmen, valgfrit på S og SE.

Heraf, har 2016 Ford Focus fartpilot?

Ja, den 2016 Ford Focus gør tilbud fartpilot . Det er ikke tilgængeligt på S -basen, men leveres som standard på SE- og Titanium -trim.

Kan du få en Focus ST i automatisk?

Et valg mellem seks-trins manuel eller hurtig skiftende ny syv-trins automatisk transmissioner tilbydes, og valgbare drevmodeteknologier introduceres til Fokus ST for første gang, hvilket gør det muligt for chauffører at justere køretøjets karakter, så det passer til kørselsscenariet.

Anbefalede: