Har Hyundai Accent 2014 fartpilot?
Har Hyundai Accent 2014 fartpilot?

Video: Har Hyundai Accent 2014 fartpilot?

Video: Har Hyundai Accent 2014 fartpilot?
Video: О установке круиз-контроля на Hyundai Solaris 2024, April
Anonim

Det 2014 Hyundai Accent kommer i fire-dørs sedan og femdørs hatchback karosseristiler. Accent GS femdørs hatchback med 6-trins manuel ($ 14, 895) er udstyret med næsten det samme som GLS med manuel transmission, men tilføjer en bageste visker. GS 6-trins automatik ($ 16, 095) tilføjer fartpilot.

Udover dette, har en Hyundai Accent fartpilot?

SE sedan tilbydes med to ekstra pakker: den populære pakke og pakken Style. Den populære pakke tilføjer fartpilot , rat-lyd kontroller , midterkonsol-opbevaring, et teleskopisk rat, opvarmede spejle og Bluetooth-telefon og lyd.

Man kan også spørge, er en 2014 Hyundai Accent en god bil? Hvis du leder efter en subcompact til en rimelig pris bil at du kan køre hver dag, den Accent er en godt valg. Den har masser af passager- og lastrum, samt en kraftigere motor end de fleste konkurrenter.

Efterfølgende er spørgsmålet, om Hyundai Accent 2013 har fartpilot?

SE hatchback træder op til 16-in alufælge, en bagspoiler, integrerede blinklys i sidespejlene, klaver-sort indvendig trim, et læderindpakket rat, fartpilot (valgfri på GS), Bluetooth -forbindelse (ikke valgfri på GS) og en glidende opbevaringsboks til armlæn. Et soltag er nyligt valgfrit til 2013.

Har 2012 Hyundai Accent fartpilot?

Det Hyundai Accent 2012 leveres som standard fartpilot kapaciteter.

Anbefalede: