Hvorfor føles min gearskifter løs?
Hvorfor føles min gearskifter løs?

Video: Hvorfor føles min gearskifter løs?

Video: Hvorfor føles min gearskifter løs?
Video: ήρθαν οι λίτσες? (C&R) did the lychees come? LRF Spinning 2024, Kan
Anonim

Generelt, mest alle gearskiftere vil blive løs på grund af aggressivitet gear skifter fra gearskifter . Aggressiv gear skiftende kan forårsage skade på bøsning i bunden af gearskiftehåndtag . Når bøsning er beskadiget, det vilje forårsage slaphed i gearskifter.

Ligeledes, hvor meget koster det at reparere et løst gearskifte?

Det gennemsnitlige omkostninger for en automatisk trans flytte kabeludskiftning er mellem $ 253 og $ 290. Arbejdskraft omkostninger er anslået mellem $136 og $173, mens dele er prissat til $117. Skøn gør inkluderer ikke skatter og afgifter. Hvornår ville kan du lide at aflevere din bil?

Hvordan ved jeg på samme måde, om min skiftforbindelse er dårlig? Symptomer på en dårlig eller mislykkedes Flytte Vælger Kabel . almindelige tegn omfatte det indikator ikke matcher det gear og det køretøj ikke slukker, starter i et andet gear eller slet ikke går i gear.

Simpelthen, hvordan strammer man et skiftekabel?

Tjek skiftekabel hvor den fastgøres til transmissionen skifter arm. Brug dine skruenøgler til at placere spændinger eller fjerne spændinger på kabel indtil det tvinger skifter på motorblokken også i frigear. Derefter stramme låseskruerne for at holde kabel ærme fra at flytte i fremtiden.

Hvor er transmissionsforbindelsen placeret?

Det skiftforbindelse er befinde sig i smitte køretøjets tunnel og med undtagelse af flytte knappen, er tilgængelig fra under bilen.

Anbefalede: