Indholdsfortegnelse:

Kan du skifte gearskifteknappen på en automat?
Kan du skifte gearskifteknappen på en automat?

Video: Kan du skifte gearskifteknappen på en automat?

Video: Kan du skifte gearskifteknappen på en automat?
Video: Автоматический выключатель. Опасная ошибка при выборе. 2024, Kan
Anonim

An automatisk skifteknap er knop ovenpå håndtag som tillader du til skifte gear i din automatisk - smitte køretøj. Opgradering af en skifteknap er generelt en simpel opgave, som let udføres af baggårdsmekanikeren.

På samme måde bliver det spurgt, hvordan skifter man en skifteknap?

Udskiftning af gearstang

  1. Find gearskifteknappen, der er fastgjort til enden af gearstangen. Gearskifteknapper er normalt monteret på en af to måder.
  2. Drej knappen mod uret, eller fjern skruen i bunden af knappen for at fjerne knappen fra gearstangen.

hvad gør en short shifter? EN kort kaste skifter ændrer geometrien i skifter så gearafstanden til gearstangen reduceres. Den flytter omdrejningspunktet højere op på skiftestangen, hvilket får dig til at flytte skifter mindre afstand, derfor det kortere kast.

Er skifteknapper desuden universelle?

Fit - Mange udskiftninger skifteknapper er universel , hvilket betyder, at de inkluderede adaptere, der gør dem i stand til at passe på enhver størrelse gear flytte.

Hvor meget koster det at reparere et gearskifte?

Omkostninger af Flytte Kabel Udskiftning Det samlede beløb koste at fuldføre jobbet ville være omkring $289 ved brug af OE dele, eller omkring $187 ved at bruge reservedele på eftermarkedet. Til en Volkswagen Jetta fra 2002 med en 2-liters motor og automatisk smitte , arbejdstiden til erstatte det flytte kabel er anslået til 1,4 timer.

Anbefalede: